Колеги ако някой може да помогне, когато минавам по павета или при най - малката неравност се чува някакво тропане по средата на таблото. Струва ми се, че е някъде от въздухопровода или някъде до стъклото не мога да определя точно. Някой има ли идея от какво може да е. Мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тропане от таблото
Collapse
X
-
Гадни са тия тропания в купето, при мен подобно нещо идва от въздуховода в средата отгоре на таблото, близо до стъклото. Някой го е свалял и не го е сложил като хората и го е изпочупил. Сещаш се, че за твоята кола няма как да ти кажем какво е, трябва разглабяне или някой майстор да види/чуе на място. Освен този въздуховод може да е от лайсната отгоре до стъклото. Пробвай дали се клатят едното от тези неща, ако не - може да е нещо вътре, зад таблото.Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
-
-
Аз да ви кажа съм срещал друг подобен проблем и той е свързан с потропване от таблото (мога да го определя като тракаща клапа) проблема се появява при захлаждане на времето а потропването се чува докато не се стопли колата от вътре, бях търсил причина из разни постове из форума но така и не срещнах решение.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
В началото на лятото се борех с едно тракане, определено от един колега в друга тема като "стотинка в стъкло", като първо си мислех, че е от карантията на километража, но после се оказа, че са металните пластинки от страни на корпуса на километража... огънах ги малко и спря дзънченето.156 1.8 TS '98 144hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sandeto Покажи съобщениеВ началото на лятото се борех с едно тракане, определено от един колега в друга тема като "стотинка в стъкло", като първо си мислех, че е от карантията на километража, но после се оказа, че са металните пластинки от страни на корпуса на километража... огънах ги малко и спря дзънченето.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеА постоянно ли тракаше или само в студено време?156 1.8 TS '98 144hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sandeto Покажи съобщениеНе, не беше постоянно, но да ти кажа честно тогава не бях направил връзка м/у времето и дзънченето. И пак да подчертая, това моето беше дзънчене като стотинка в стъкло, а не потропване!
А в какво точно потропва тази ламаринка?156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
Comment